آزمایش پروستات
سرطان پروستات از آن دست بیمارهایی است که به آرامی در بدن رشد میکند، بنابراین شاید نسبت به دیگر انواع سرطان، بیماران شانس بهبودی بیشتری داشته باشند. انواع آزمایش پروستات میتواند به تشخیص زودهنگام این بیماری کمک کند. روش تست پروستات با توجه به نوع آزمایش میتواند متفاوت باشد. از انواع این آزمایشات میتوان به آزمایش پروستات Free PSA، آزمایشات پروستات PSA و آزمایش ادرار پروستات اشاره کرد.
این مقاله با هدف آشنایی بیشتر شما با انواع آزمایش پروستات تنظیم شده است. لطفا برای بررسی تفسیر آزمایش پروستات حتما با پزشک متخصص مشورت داشته باشید.
برای آزمایش در منزل می توانید همین حالا بر روی دکمه زیر کلیک کنید.
پروستات چیست؟
پروستات یک غده کوچک و بسیار مهم در مردان است. مایع منی در پروستات ساخته میشود، بنابراین سلامت پروستات رابطه مستقیمی با باروری در آقایان دارد. پروستات، در زیر مثانه در جلوی راست روده قرار گرفته است. با افزایش سن، پروستات بزرگتر میشود. اگر پروستات بیش از حد بزرگ شود ، میتواند باعث بروز مشکلاتی در فرد شود.
معرفی انواع بیماریهای پروستات
✔ سرطان پروستات: رایجترین سرطان در مردان، سرطان پروستات است. سرطان پروستات در مقایسه با بیشتر سرطانهای دیگر، بهکندی رشد میکند. سرطان پروستات در بعضی از افراد به صورت پنهان پیشرفت کرده و سپس علائم خود را نشان میدهد. سرطان پروستات زمانی اتفاق میاُفتد که سلولهای پروستات با سرعت غیرعادی رشد کرده و برخلاف سلولهای عادی بعد از پایان عمرشان از بین نروند و تجمع پیدا کنند. تجمع سلولها باعث ایجاد تومور در پروستات میشود. اگر سرطان پروستات در اوایل بیماری یا زمانی که به بافتهای دیگر حمله نکرده است، تشخیص داده شود، شانس بیشتری برای درمان موفقیت آمیز این بیماری وجود دارد. مردانی که سرطان پروستات دارند، ممکن است سطح بالایی از PSA را داشته باشند.
✔ هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH): در این بیماری، پروستات بیش از حد رشد میکند. در مردان جوان، پروستات تقریباً کوچک است. وجود تومور میتواند پروستات را بزرگتر کند. با افزایش سن اندازهی این غده هم افزایش پیدا کرده و به این افزایش اندازه، (هیپرپلازی خوش خیم پروستات BPH ) میگویند. هورمون تستوسترون باعث افزایش حجم پروستات میشود. احتمال بروز هیپرپلازی خوش خیم پروستات با افزایش سن افزایش پیدا میکند. پروستاتی كه بزرگ شده، میتواند باعث ایجاد فشار در قسمت خروجی مثانه شود. این اتفاق باعث ایجاد مشكل در ادرار كردن میشود. تكرر ادرار بیشتر در شب رخ میدهد.
پروستات میتواند آنقدر بزرگ شود که خون وارد ادرار شود و در این صورت، احتمال ابتلای فرد به عفونتهای ادراری افزایش پیدا میکند. BPH به سرطان مربوط نیست و احتمال ابتلای شما به سرطان پروستات را افزایش نمیدهد؛ با وجود این، علائم BPH و سرطان پروستات مشابه به هم هستند. بسیاری از آقایان، با افزایش سن، به BPH مبتلا میشوند. همچنین، این بیماری معمولاً، باعث بروز مشکلات ادراری میشود. که مانند مشکلات ناشی از پروستاتیت است.
✔ پروستاتیت: پروستاتیت بیشتر در جوانان و میانسالان رخ میدهد. غده پروستات در زیر مثانه و در محل خروج ادرار و جلوی راست روده قرار گرفته است. پروستاتیت، تورم و التهاب غده پروستات است. غده پروستات، مایع منی را تولید میکند. پروستاتیت اغلب باعث ادرار دردناک میشود. علت بروز بیماری پروستاتیت، وجود باکتریهایی است که هنگام رابطه جنسی از راه مجاری ادرار وارد غده پروستات شده و باعث التهاب غده پروستات میشوند. بیمار با مشاهدهی علائمی از قبیل درد کمر و درد در ناحیه تناسلی به پزشک مراجعه میکند.
دو نوع پروستاتیت وجود دارد: پروستاتیت حاد و پروستاتیت مزمن. هر دو نوع این پروستاتیتها ناشی از عفونت پروستات هستند. برخی از انواع التهاب پروستات ممکن است ناشی از عملکرد نامناسب عضلات لگن یا مثانه باشند. توجه داشته باشید که التهاب پروستات یک بیماری مسری نیست و از راه تماس جنسی به همسر منتقل نمیشود. انواع پروستاتیت عبارتند از:
۱. پروستاتیت باکتریایی حاد
دستگاه ادراری شامل کلیهها، مثانه و لولههایی است که بین آنها عبور میکنند. اگر باکتری با عبور از این محل ها وارد پروستات شود، پروستات دچار عفونت میشود. این عفونت ناگهانی ایجاد و از باکتری ناشی میشود.این نوع پروستاتیت حاد است و فرد مبتلا ممکن است به صورت ناگهانی علائم زیر را داشته باشد:
✔ تب شدید
✔ تعریق
✔ درد مفاصل
✔ کمر درد
✔ مشکل در ادرار کردن
اگر متوجه وجود این علائم در خودتان شدید، سریعاً برای تشخیص بیماری، به پزشک مراجعه کرده تا آزمایشات لازم از شما گرفته شود.
۲. پروستاتیت باکتریال مزمن
این بیماری در مردان مسن بیشتر رواج دارد. این عفونت نیز از باکتری ناشی میشود. این بیماری به صورت ناگهانی ایجاد نمیشود. اما معمولاً مشکلساز است. علت این بیماری نقص در پروستات است که باعث میشود باکتریها در دستگاه ادراری جمع شوند.
علائم پروستاتیت باکتریایی مزمن اغلب خفیف و شدید میشوند. برخی از علائم این بیماری عبارتند از:
✔ سوزش ادرار
✔ وجود خون در ادرار
✔ عفونت مجاری ادرار
✔ درد مقعدی
✔ درد ناحیه پایینی کمر
۳. پروستاتیت مزمن یا سندرم درد مزمن لگنی
این اختلال رایجترین نوع التهاب پروستات است. بسیاری از علائم این بیماری مشابه بیماری پروستاتیت باکتریال است و نوع پروستاتیت فقط با انجام تست پروستات مشخص میشود. انجام تستهای لازم برای تشخیص نوع پروستاتیت را به هومکا بسپارید. وجود علائم عفونت ادراری میتواند در بروز این بیماری نقش داشته باشد. علامت اصلی این بیماری، دردی است که به مدت سه ماه در این قسمتهای بدن مانند آلت تناسلی، زیر شکم، کمر، درد در اسکروتوم احساس شود.
انواع آزمایش پروستات را بشناسید.
آزمایشاتی که برای تشخیص سرطان پروستات باید انجام شود:
✔ آزمایش خون: آزمایش پروستات در خون، اولین آزمایشی است که به منظور تشخیص بیماریهای پروستات انجام میشود تا میزان آنتیژنهای پروستات (PSA) اندازهگیری و بررسی شود. یک نمونهی خون از سیاهرگ دست گرفته میشود و برای اندازه گیری میزان PSA در خون آزمایش میشود. PSA مادهای است که به طور طبیعی توسط غدهی پروستات تولید میشود.
تست PSA یک آزمایش خون است که به منظور غربالگری سرطان پروستات مورد استفاده قرار میگیرد. در آزمایش PSA، میزان مادهای که توسط غده پروستات تولید میشود، اندازهگیری خواهد شد. انجام تست پروستات، میزان آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA) در خونتان را اندازهگیری میکند. PSA پروتئینی است که توسط بافت سرطانی و غیر سرطانی در پروستات تولید میشود. آزمایش PSA میتواند سطح بالایی از PSA را تشخیص دهد که ممکن است نشان دهنده سرطان پروستات باشد. در بیماری هیپرپلازی خوش خیم پروستات، پروستاتیت و سرطان پروستات، میزان PSA افزایش پیدا میکند. سایت Mayo Clinic نیز، در این رابطه میگوید:
آزمایش PSA یک نوع آزمایش خون است که در درجه اول برای چکاپ سرطان پروستات از آن استفاده میشود.
این آزمایش میزان آنتی ژن مخصوص پروستات (PSA) در خون را اندازه گیری میکند. PSA پروتئینی است که توسط بافت سرطانی و غیر سرطانی در پروستات، غده کوچکی که در مردان در زیر مثانه آنها قرار دارد، تولید میشود.
آزمایش PSA میتواند سطح بالای PSA را در بدن تشخیص دهد، که این امر میتواند نشان دهنده وجود سرطان پروستات در فرد باشد. با این حال، بسیاری از بیماریهای دیگر، مانند بزرگ شدن یا ملتهب شدن پروستات نیز میتوانند سطح PSA را افزایش دهند. بنابراین، تعیین علت PSA بالا در بدن، ممکن است پیچیده باشد.
✔ تجزیه ادرار: بهترین روش برای بررسی سلامت پروستات، تجزیه ادرار است. نمونه ادرار از فرد گرفته میشود و به وسیلهی میکروسکوپها آزمایش میشود. معمولا ًتغییر رنگ ادرار، نوعی عفونت باکتریایی را نشان میدهد. اگر خون در ادرار مشاهده شود، نشان دهنده وجود سنگ کلیه و یا عفونت است.
✔ سونوگرافی مقعدی: اگر بیمار مشکوک به سرطان پروستات باشد، سونوگرافی برای فرد تجویز میشود. امواج سونوگرافی، تصویری از پروستات فرد را نشان میدهد. پزشک میتواند با مشاهده این تصاویر، تومور را تشخیص دهد. معاینه دیجیتال مقعدی میتواند بزرگی پروستات، تومورها یا سرطان پروستات را مشخص کند. شما میتوانید با درخواست پزشک متخصص در منزل، بدون دغدغه معطلی و رفت و آمد و همچنین توسط پیشرفتهترین دستگاهها و کمترین قیمت در منزل خود معاینه شوید. همچنین در صورت نیاز به تزریقات نیز میتوانید از خدمات تزریقات در منزل تیم حرفهای هومکا استفاده کنید.
✔ معاینه و مشاهده مستقیم: از ناحیه مقعد تا پروستات به منظور بررسی مشکل غیر طبیعی در این ناحیه توسط مورولوژیست معاینه میشود.
✔ تصویربرداری: اگر پس از انجام بیوپسی مشخص شد که تومور سرطانی است، پزشک از MRI به منظور تعیین میزان گسترش و حجم تومور استفاده میکند. تصاویر بهدست آمده میتوانند تصویر سه بعدی از اندام داخلی و تومورها را نشان دهند.
آزمایش ادرار برای تشخیص سرطان پروستات در منزل
از جمله خدمات گروه خدمات درمانی و پزشکی هومکا ارائه و انجام آزمایشات و تستهای تشخیصی در منزل است. آزمایش ادرار برای پروستات یکی از مواردی است که شما میتوانید آن را در خانه انجام دهید. افرادی که مشکوک به سرطان پروستات هستند توصیه میشود که این تست را انجام دهند.
با انجام این تست شما متوجه میشوید که آیا مبتلا هستید یا نه و اینکه اگر مبتلا هستید بیماری چقدر تهاجمی است. از آنجایی که این آزمایش بسیار دقیق است بنابراین شما تنها سالی یکبار به آزمایش غربالگری پروستات احتیاج خواهید داشت.
معاینه پروستات چیست؟
همانطور که گفتیم پروستات وظیفه تولید منی را دارد و زیر مثانه واقع شده است. در معاینه پروستات متخصص از طریق مقعد مستقیما غده پروستات را لمس میکند. این عمل به علت بررسی حجم و یا عدم عملکرد صحیح پروستات انجام میگیرد. معاینه پروستات به تمام مردان در میانسالی و افرادی که سابقه سرطان پروستات ژنتیکی داشتند توصیه میشود.
هدف از معاینه پروستات چیست؟
- معاینه پروستات عاملی موثر در تشخیص سرطان پروستات است.
- کنترل عملکرد صحیح پروستات از سنین میانسالی.
- معاینه مردان جوان به لحاظ ریسک ابتلا به سرطان پروستات که سابقه ابتلای ارثی دارند.
- تشخیص بیماری و روند رشد آن.
ضرورت پیگیری معاینه پروستات چیست؟
ممکن است متخصص پس از بررسی آزمایشات و غربالگری، آزمایش دیگری در قالب آزمایش خون PSA، تصویربرداری یا بیوپسی و نمونهبرداری پروستات را توصیه کند. تصویربرداری کاملا غیرتهاجمی است و در بیوپسی نیز تنها بخش بسیار ناچیزی از پروستات خارج میشود.
پس از این غربالگری کامل و انجام آزمایشات درصورتی که فرد سالم باشد، نوبت بعدی در ۵۰ سالگی خواهد بود. در این سن مردان یکبار دیگر مورد بررسی منظم پروستات قرار میگیرند. ممکن است به بعضی از مردان انجام آزمایش پروستات هر چهار سال یکبار غربالگری توصیه شود.
شما میتوانید برای پیگیری معاینات پروستات خود از خدمات هومکا در منزل بهرمند شوید. اگر از حضور در مراکز تشخیصی و کلینیکی معذورید خدمات هومکا در منزل اینکار را برایتان انجام میدهد. کافیست با ما تماس بگیرید و خدمات غربالگری پروستات را در منزل دریافت نمایید.
- پزشک احتمالا نتایج معاینات جدید را با معاینات قبل مقایسه میکند.
- در حالت طبیعی و نرمال حجم غده پروستات بین ۲ تا ۴ سانتیمتر است و شباهت به مثلث دارد.
- پروستات در حالت نرمال انعطاف پذیر و نرم است.
- پزشک نتایج DRE را ارزیابی میکند.
- پزشک علاوهبر غربالگری پروستات از DRE برای شناسایی هیپرتروفی پروستات نیز استفاده میکند. هیپرتروفی سبب افزایش حجم پروستات و ازدیاد ادرار میشود و یا اینکه سبب بروز انسداد مقعد یا توده در راست روده میشود.
عاملی اصلی بیماری پروستات چیست؟
مردان به دلایل متفاوتی ممکن است دچار سرطان پروستات شوند. بیتحرکی، مصرف مواد پروتئینی، سالمندی، مقاربت بیش از حد، مصرف زیاد لبنیات از جمله دلایل بروز سرطان پروستات هستند. اما اصلیترین علت بروز این بیماری و درگیری مردان به سرطان پروستات را میتوان پروستات ژنتیکی دانست.
تشخیص سرطان پروستات چگونه انجام می شود؟
با توجه به خواسته بیمار٬ برای شخص مشکوک به سرطان پروستات تشخیص انجام میگیرد. این به این علت است که اغلب افراد علائم سرطان پروستات را ندارند و بیماری رشد بسیار کندی دارد بنابراین بیشتر مردان احساس میکنند که سلامت هستند و احتیاج به انجام غربالگری ندارند.
اما با این حال اغلب سرطانهای پروستات با رشد کند خود هیچگونه خطری برای افراد نخواهند داشت، درضمن چون نتیجه آزمایش آنتی ژن اختصاصی پروستات بخشی از غربالگری است ممکن است سبب تشخیص نادرست شود، بنابراین در بسیاری از موارد بیماری کاملا بیخطر است اما بخاطر این تداخلات درمان غیرضروری انجام میگیرد.
سونوگرافی و سرطان پروستات
- سونوگرافی پروستات یکی از موارد مرتبط با غربالگری و بخش تشخیص بیماری در مردان مشکوک به سرطان پروستات است.
- در تشخیص و یا در طول درمان ممکن است پزشک انجام سونوگرافی و تصویربرداری از پروستات را ضروری بداند، جهت بررسی شرایط بیماری، درگیری اندامها و سرعت رشد بیماری.
- در بیوپسی پروستات نیز از سونوگرافی استفاده میشود.
آزمایش راست روده یا توشه رکتال چیست؟
توشه رکتال همان راست روده است. در این روش متخصص برای بررسی پروستات از مسیر مقعد و راست روده استفاده میکند و حجم و حالت پروستات مردان را مورد بررسی قرار میدهد. این آزمایش نهایتا چند دقیقه طول میکشد. کاملا بدون درد و ناراحتی است.
پروستات نرمال نرم و منعطف است اما پروستات با بافتهای سرطانی شبیه به سنگ است و انعطاف ندارد، پزشک با تشخیص این موضوع میتواند به سلامت و عدم سلامت پروستات در مردان پی ببرد.
درصورت بزرگ بودن پروستات بزرگی خوش خیم شروع شده است. این چندان نگران کننده نیست و در بیشتر مردان در سن بالا مشاهده میشود. البته در موارد حاد این بزرگی پروستات سبب انسداد مجاری ادراری میشود و باید تحت درمان قرار بگیرد. در این باره میتوانید با مشاوران و پزشکان متخصص هومکا مشورت کنید.
آیا التهاب پروستات خطرناک است؟
خوب است بدانید که التهابات ناشی از پروستات ممکن است بدلایل متعددی بروز کرده باشد. اما باید در مورد انتقال آن نگران بود؟ بله در صورتی که التهاب پروستات ناشی از عفونت باشد ممکن است حین آمیزش آن را به همسر و شریک جنسی خود انتقال دهید.
درصورتی که التهاب پروستات حاد باشد شما نمیتوانید آن را با مصرف داروهای پیشنهادی رفع کنید و حتما باید درمان آنتی بیوتیک تحت نظر متخصص را شروع کنید.
- این التهاب میتواند عملکرد جنسی مرد را مختل کند.
- توانایی باروری را در برخی از مردان ازبین ببرد.
- بر کیفیت زندگی فرد تاثیر خواهد داشت.
- عدم تعادل و تمرکز کافی دیگر عوارضی هستند که التهاب پروستات بهمراه خواهد داشت.
بعد از آزمایش پروستات چه اتفاقی میافتد؟
- درصورتی که در جواب آزمایش موارد مشکوک مشاهده شود احتمالا پزشک بیوپسی و سونوگرافی و DRE (آزمایش دیجیتال رکتال) دیگری توصیه میکند.
- اگر بعد از تست سرطان پروستات کم خطر تلقی شود با دارو درمانی میتوان آن را درمان کرد.
- در مواقعی ممکن است جلسات پرتو درمانی برای فرد تجویز شود و یا اینکه تحت درمان شیمی درمانی قرار بگیرد که این به موارد بدخیم برمیگردد.
- درصورت امکان جراحی این مشکل با عمل جراحی رفع خواهد شد.
چه کسانی باید معاینه پروستات شوند؟
- افرادی مشکوک به ابتلای سرطان پروستات هستند و علائم بیماری را دارند.
- مردان جوان و میانسالی که سابقه ابتلا سرطان پروستات ژنتیکی در خانواده آنها وجود دارد.
- در صورتی که پزشک حجم پروستات را غیرطبیعی بداند.
- درصورتی که پزشک به علائم و معاینات پزشکی مشکوک باشد.
چگونگی آمادگی برای معاینه پروستات
- برای معاینات پروستات توسط متخصص ابتدا بیمار برهنه میشود و لباس معاینه میپوشد.
- پاها را در طرفین گذاشته و خم میشود به سمت جلو.
- پزشک با استفاده از دست غده پروستات را از طریق مقعد بررسی میکند.
- ممکن است در حین معاینه احساس فشار داشته باشید اما این معاینه کاملا بدون درد و ناراحتی است.
- درصورت احساس درد باید موضوع را با پزشک درمیان بگذارید.
- کل مراحل معاینه ۵ دقیقه زمان میبرد.
بعد از معاینه پروستات چه اتفاقی میافتد؟
- پس از معاینه پروستات در صورتی که مواردی به نظر متخصص مشکوک باشد و بیمار نیز علائمی پرریسک بیماری را داشته باشد انجام بیوپسی، آزمایش خون پروستات، سونوگرافی توصیه میشود.
- درصورتی که بیماری تایید شود، دارو درمانی، جراحی و پرتودرمانی روشهای معالجه این بیماری خواهند بود. ممکن است برای پیگیری بیماری و انجام صحیح درمان آزمایش پیگیری با DRE، بیوپسی و سونوگرافی مجددا توصیه شود.
چه زمانی برای غربالگری سرطان پروستات مناسب است؟
غربالگری سرطان پروستات همچون دیگر انواع سرطانها برای سنین متفاوت متغیر است، بنابراین ممکن است بنابر توصیه پزشک متخصص شما در سال چندبار احتیاج به انجام غربالگری سرطان پروستات داشته باشید:
- در ۴۰ سالگی به مردانی که در معرض ریسک بالاتری قرار دارند و سابقه خانوادگی درمورد این بیماری دارند توصیه میشود که غربالگری را انجام دهند.
- ۴۵ سالگی بار دیگر باید غربالگری را انجام دهید، بخصوص اگر افرادی از خانواده درجه یک شما سابقا در سنین ۶۵ یا کمتر دچار سرطان پروستات شدهاند.
- در ۵۰ سالگی غربالگری پروستات به مردانی که در معرض خطر متوسط هستند توصیه میشود.
نمونهگیری از بافت پروستات چگونه انجام می شود؟
در این روش پزشک برای تشخیص بهتر و تایید تشخیص بیماری سرطان پروستات بیوپسی یا نمونهبرداری را تجویز میکند و انجام میدهد. در این نمونهگیری قسمت کوچکی از غده پروستات برای انجام آزمایش و آنالیز کامل به مراکز تشخیصی فرستاده میشود.
آیا سرطان پروستات تهاجمی است؟
همانطور که میدانید سرطان پروستات در مردان رخ میدهد و رشد میکند. بصورت طبیعی غده پروستات مردان زیر مثانه قرار دارد و مایع منی که پس از هربار ارگاسم از آلت تناسلی خارج میشود در این غده تولید میشود. خوب است بدانید که سرطان پروستات بعد از سرطان پوست شایعترین نوع سرطان محسوب میشود.
سرطان پروستات رشد کندی دارد، در بیشتر موارد با جراحی و یا دارو قابل درمان است و کمتر گزارش میشود که بیمار از آن صدمه جبران ناپذیری دیده باشد. اما اگر بپرسید این بیماری تهاجمی است یا نه؟ باید بگوییم که سرطان پروستات انواع متفاوتی دارد که برخی از آنها تهاجمی است و سرعت رشد بیشتری دارند. بنابراین در مواردی ممکن است فرد با درمان دیرهنگام در خطر مرگ باشد.
تعرفه آزمایش پروستات در منزل چقدر است؟
تعرفه انجام تست پروستات یا آزمایش PSA در منزل با توجه به تعداد دفعات انجام تست، شرایط بیمار و تست های مکملی که دریافت میکند متفاوت خواهد بود. هزینههای اعلام شده تست پروستات در منزل از سوی هومکا مرتبا بروز میشوند.
مناطق تحت پوشش آزمایش پروستات در منزل
خدمات تشخیصی هومکا به ساکنین سراسر استان تهران، کرج و حومه و شهر مشهد ارائه میشود. برای ثبت سفارش کافیست بصورت آنلاین و یا از طریق شماره تماس با ما در ارتباط باشید.
آزمایش پروستات در منزل با هومکا
آزمایش غربالگری به تشخیص سرطان در مرحلهی ابتدایی کمک میکند. هنگامی که سرطان زود تشخیص داده شود، احتمال پیشرفته بودن آن کمتر و درمان بیماری آسانتر است. زمانیکه علائم بروز پیدا میکنند، احتمالاً سرطان وارد مراحل پیشرفته شده است. به خاطر داشته باشید، حتی اگر پزشک غربالگری سرطان پروستات را پیشنهاد کرد، حتماً به این دلیل نیست که شما سرطان پروستات دارید.
اگر فکر میکنید که دچار بیماریهای مرتبط با پروستات شدید یا علائم بروز مشکل در پروستات را تجربه کردید، بهتر است که آزمایشات و تستهای لازم جهت بررسی پروستات را انجام دهید. مجموعهی هومکا با بهرهگیری از متخصصان و دستگاههای پیشرفته، خدماتی را در زمینهی انجام تست پروستات در منزل به شما عرضه میکند. پس اگر قصد انجام تست پروستات را دارید، به شما استفاده از خدمت آزمایش در منزل را پیشنهاد میکنیم. همچنین به شما پیشنهاد میکنیم که اگر میخواهید به طور کامل از سلامتی خود مطمئن شوید، از خدمات چکاپ در منزل تیم حرفهای هومکا استفاده کنید.