تست قلب
امروزه، بیماریهای قلبی شیوع زیادی پیدا کرده است. بنابراین، اگر علائم بیماری قلبی را داشتید بهتر است به پزشک مراجعه کنید و تست قلب انجام دهید. همچنین، اگر یکی از اعضای خانوادهتان به بیماری قلبی-عروقی مبتلا است، به شما انجام تست قلب پیشنهاد میشود. به خاطر داشته باشید که پیشگیری، بهتر از درمان است؛ پس هرچه زودتر به پزشک مراجعه کرده تا تست قلب انجام شود. در این مقاله، شما را با انواع بیماریهای قلبی و انواع تست قلب و روشهای تشخیص بیماری قلبی آشنا میکنیم.
تست قلب چیست؟
تست قلب روشی است برای اینکه متخصص بتواند میزان آسیبهای قلبی عروقی را در بیمار تشخیص بدهد. در این روش ارزیابی متخصص عملکرد و کارکرد کلی ریه، عضلات و بخصوص قلب را میسنجد. در این سنجش متخصص از بیماری درخواست میکند که روی دوچرخه ثابت و یا تردمیل فعالیت فیزیکی داشته باشد. این تست تحت نظر متخصص در یک اتاق مخصوص انجام میگیرد. در طول این تست فشارخون و ضربان قلب توسط پزشک کنترل میشود. برای دریافت مشاوره رایگان در خصوص تست قلب و نحوه انجام آن بر روی دکمه تماس زیر کلیک کنید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.
انواع بیماریهای قلبی
انواع مختلفی از بیماریهای قلبی - عروقی از طرق مختلف روی عملکرد قلب تاثیر میگذارند.
۱- بیماری عروق کرونر
رایجترین نوع بیماری قلبی، بیماری عروق کرونر است. بیماری عروق کرونر هنگامی ایجاد میشود که عروقی که وظیفهی خون رسانی به عضلهی قلب را برعهده دارند به وسیلهی پلاکها مسدود میشوند. این امر باعث سفت شدن عروق قلبی میشود. وقتی که دیوارهی داخلی شریان آسیب ببیند، پلاکهای ساخته شده از کلسترول و مواد زائد سلولی دیگر، در محل آسیب جمع میشوند. به این پروسه تصلب شرایین میگویند. با شکسته شدن سطح پلاک، پلاکتها در محل جمع شده و سعی در ترمیم عروق دارند. این توده میتواند شریان را مسدود کرده و باعث بروز حملهی قلبی شود. تجمع پلاک باعث باریک شدن عروق خونی و کاهش جریان خون در قلب میشود. در نهایت، کاهش جریان خون باعث درد قفسهی سینه، تنگی نفس یا علائم دیگر بیماری عروق کرونر شود. عوامل مختلفی که باعث بروز بیماری عروق کرونر میشوند، عبارتند از: فشار خون بالا، کلسترول بالا، مقاومت به انسولین یا دیابت، بی تحرکی و رژیم غذایی ناسالم، سیگار کشیدن.
۲- آریتمی
آریتمی به ضربان قلب نامنظم اشاره دارد. آریتمی وقتی اتفاق میاُفتد که تکانههای الکتریکی هماهنگ کنندهی ضربان قلب به خوبی عمل نمیکنند. در نتیجه، ضربان قلب ممکن است خیلی سریع، خیلی آهسته یا نامنظم باشد. انواع مختلفی از آریتمی وجود دارد که عبارتند از:
✔ تاکی کاردی (ضربان قلب سریع)
✔ برادی کاردی (ضربان قلب آهسته)
✔ انقباضات زودرس
✔ فیبریلاسیون دهلیزی
✔ تپش قلب
۳- نقص مادرزادی قلب
اکثر نقایص مادرزادی قلب علائم و نشانههایی ندارند. بیشتر این علائم تا زمانی که کودک بزرگتر شود، تشخیص داده نمیشوند. برای تشخیص سریع به موقع بیماری قلبی بهتر است که کودکتان مورد معاینه قرار بگیرد و تست قلب انجام شود. نقایص شدید قلبی، در دوران بارداری یا بلافاصله پس از تولد بروز پیدا میکنند. برخی از علائم نقص مادرزادی قلب عبارتند از: تنفس سریع، خستگی، مشکل در تغذیه، وزن کم هنگام تولد، درد قفسهی سینه، تاخیر در رشد و گردش خون ضعیف.
از عوامل خطر بروز نقصهای مادرزادی قلب میتوان به این موارد اشاره کرد: سرخچه، اختلالات ژنتیکی در جنین، دیابت در مادر، مصرف الکل و سیگار کشیدن. بیماریهای مادرزادی قلب از طریق معاینه و گرفتن شرح حال، نوار قلب، اکوکاردیوگرافی، تصویربرداری اشعهی ایکس از قفسهی سینه، آنژیوگرافی، سی تی اسکن قلب و MRI تشخیص داده میشوند. مجموعهی هوم کا خدماتی از قبیل انجام تست قلب در منزل را به ساکنین تهران ارائه میدهد.
-۴ کاردیومیوپاتی اتساعی
در بیماری کاردیومیوپاتی اتساعی، حفرههای قلب گشاد میشوند. این یعنی که عضلهی قلب کشیده و نازک میشود. بنابراین، قلب ضعیف میشود و نمیتواند به درستی خون را پمپاژ کند. این امر میتواند باعث بروز آریتمی، لخته شدن خون در قلب و نارسایی قلبی شود. اکثر افراد مبتلا به کاردیومیوپاتی اتساعی، علائمی ندارند. علائم کاردیومیوپاتی اتساعی در هر سنی ممکن است رخ دهد و برخی از این علائم عبارتند از:
✔ افزایش وزن
✔ تورم پا
✔ تنگی نفس
✔ خستگی
✔ تپش قلب
✔ سرگیجه
✔ درد قفسهی سینه
عوامل مختلفی باعث گشاد شدن قلب میشوند، برخی از علائم عبارتند از: بیماری شدید عروق کرونر، اعتیاد به الکل، بیماری تیروئید، دیابت، ناهنجاری دریچهی قلب، فشار خون کنترل نشده، آسیب به عضلهی قلب در اثر حملهی قلبی، سابقهی خانوادگی کاردیومیوپاتی اتساعی، التهاب عضلهی قلب در اثر اختلالات سیستم ایمنی بدن مانند لوپوس، اختلالات عصبی عضلانی مانند دیستروفی عضلانی.
۵- سکتهی قلبی
سکتهی قلبی به معنای قطع جریان خون در قسمتی از قلب یا کل قلب است. سکتهی قلبی میتواند به بخشی از عضلهی قلب آسیب برساند. رایجترین علت حملهی قلبی ایجاد پلاک یا لختهی خون در شریان کرونر است. اگر یک شریان دچار اسپاسم شود، سکتهی قلبی رخ میدهد. عوامل خطر سکتهی قلبی عبارتند از: سن، سابقهی خانوادگی بیماری قلبی، فشار خون بالا، استرس، چاقی، دیابت، سیگار کشیدن، کلسترول بالا، چاقی، استرس، رژیم غذایی نامناسب و مصرف الکل. سکتهی قلبی باعث ایجاد علائمی مانند درد قفسهی سینه، تعریق، حالت تهوع، خستگی، سرگیجه و مشکلات تنفسی میشود.
۶- نارسایی دریچهی میترال
این بیماری زمانی ایجاد میشود که دریچهی میترال در قلب به اندازهی کافی محکم بسته نمیشود و دوباره خون به قلب برمیگردد. در نتیجه، خون نمیتواند به خوبیاز قلب به سراسر بدن پمپاژ شود. علاوه بر این ممکن است خون وارد رگهای منتهی به ریهها شود و باعث جمع شدن مایعات در ریه و تنگی نفس شود. با گذشت زمان، قلب میتواند بزرگ شود و در نتیجه باعث بروز نارسایی قلبی شود. نارسایی دریچهی میترال اغلب خفیف است و به کندی پیشرفت میکند. فرد ممکن است سالها هیچ علائمی نداشته باشد.
۷- نارسایی قلبی
نارسایی قلبی میتواند ناشی از بیماری شریان کرونر درمان نشده، فشار خون بالا، آریتمی و بیماریهای دیگر باشد. نارسایی قلبی میتواند روی توانایی پمپاژ قلب تاثیر بگذارد. تشخیص و درمان سریع نارسایی قلبی از بروز عوارض جلوگیری میکند. پس بهتر است سریعتر تست قلب را انجام دهید. علائم و نشانههای نارسایی قلبی عبارتند از:
✔ ضربان قلب سریع یا نامنظم
✔ تنگی نفس
✔ خستگی و ضعف شدید
✔ غش کردن
✔ تورم در پاها
✔ سرفه مداوم یا خس خس سینه
✔ افزایش نیاز به ادرار شبانه
✔ ورم شکم
✔ کاهش اشتها
✔ حالت تهوع
۸- تنگی آئورت
در بیماری تنگی آئورت، دهانهی دریچهی آئورت خیلی باریک میباشد و باعث میشود که عبور جریان خون از بطن چپ به آئورت محدود شود. اگر علائمی مانند درد قفسهی سینه، تنگی نفس و غش کردن را داشتید باید سریعاً توسط پزشک معاینه شوید. هوم کا خدماتی از قبیل اعزام پزشک به منزل را نیز ارائه میدهد. پزشک هم در صورت لزوم تست قلب را پیشنهاد میدهد.
نحوه تشخیص بیماری قلبی و انواع تست قلب در منزل
پزشک در تشخیص بیماریهای قلبی از روشهای زیر استفاده میکند:
✔ گرفتن شرح حال بیمار
در وهلهی اول، برای تشخیص بیماریهای قلبی و عروقی شرح حال بیمار گرفته میشود. شما باید علائمتان را به صورت کامل توضیح دهید. پزشک سوالاتی در مورد محل و میزان درد و سوالاتی از این قبیل میپرسد.
✔ معاینهی بالینی
معاینهی بدنی به تشخیص بیماری قلبی کمک نمیکند، اما میتواند به پزشک کمک کند تا مشکلات زمینهای را شناسایی کند که علت بروز علائم در بیمار هستند. پزشک با استفاده از گوشی پزشکی به صدای قلبتان گوش میدهد تا وجود صدای غیرطبیعی در قلب را بررسی کند.
✔ آزمایشهای تشخیصی
بعد از بررسی سابقهی بیمار و معاینهی فیزیکی، اگر بیماری قلبی تشخیص داده شود، ممکن است پزشک آزمایشهای بیشتری را تجویز کند.
✔ نوار قلب یا Electrocardiography
نوار قلب یا ECG یک آزمایش ساده است که پزشک با استفاده از آن فعالیت الکتریکی قلب بیمار را مشاهده میکند. الکترودهایی از دستگاه به قسمتهایی از بدن بیمار متصل میشود تا دستگاه فعالیت الکتریکی قلب را ثبت کند. با استفاده از نوار قلب، فعالیتهای مکانیکی و الکتریکی قلب ثبت میشود، این کار در عرض چند دقیقه انجام میشود. قلب با هر بار انقباض، امواج الکتریکی را به اطراف و سطح پوست ارسال میکند. الکترودهایی که در سطح پوست قرار داده میشوند، میتوانند که سیگنالهای الکتریکی را جذب و به شکل نوار قلب ثبت کنند. گاهی اوقات، بیمار ممکن است نتواند برای انجام نوار قلب به بیمارستان مراجعه کند، در این صورت میتوانید از خدمات درمانی هوم کا استفاده کنید که در منزل انجام میشود. در چه صورتیکه گرفتن نوار قلب پیشنهاد میشود:
✔ تپش قلب شدید
✔ درد شدید قفسهی سینه
✔ احساس درد در ناحیهی قلب
✔ نحوهی گرفتن نوار قلب
قبل از گرفتن نوار قلب نباید فعالیتهای سنگین انجام دهید و بعد از گرفتن نوار قلب میتوانید کارهای روزمره را انجام دهید. قبل از گرفتن نوار قلب، وعدهی غذایی سنگین مصرف نکنید .فرد حتما هر دارویی که مصرف میکند باید به پزشک اطلاع دهد. اگر قصد انجام تست نوار قلب در منزل دارید با ما تماس بگیرید؛ هوم کا، اطلاعات بیشتری دربارهی نحوهی ثبت درخواست ارائه میدهد.
✔ اکوی قلب یا Echocardiography
اکوی قلب یک روش پیچیدهتر از نوار قلب است. برای انجام اکوی قلب، فرصت بیشتری لازم است. پزشک با استفاده از اکوی قلب میتواند ضربان قلب بیمار و میزان پمپاژ قلب را مشاهده کند. اکوی قلب، مشکلات دریچهای، نقایص قلب و اندازهی قلب را مشاهده میکند. پزشک متخصص قلب حین معاینه، علامت بیماری قلبی و خطر بروز بیماری قلبی را بررسی میکند. افرادی که مشکلات قلبی دارند و یا احساس میکنند که عملکرد قلب آنها با اختلال مواجه شده است باید اکوی قلب را انجام دهند. در محیط بیمارستان، استرس زیادی به فرد بیمار تحمیل میشود. بنابراین، بهترین گزینه برای بیماران قلبی این است که از اکوی قلب در منزل استفاده کنند. مجموعهی هوم کا، انواع تست قلب در منزل را انجام میدهد. عوامل خطر ابتلا به بیماری قلبی عبارتند از:
✔ فشار خون بالا
✔ افزایش کلسترول
✔ افزایش قند خون
✔ اضافه وزن
✔ درد قفسهی سینه
✔ تنگی نفس
✔ خستگی بیش از حد
✔ سرگیجه
✔ تست ورزش قلب یا Exercise Stress Test
در این روش الکترود به قفسهی سینه و دستگاه نوار قلب وصل میشود. بعد پزشک از شما میخواهد درحالیکه واکنش قلب را به استرس بررسی میکند، روی تردمیل بدوید یا روی دوچرخه پدال بزنید. با تست ورزش، پزشک عملکرد قلب را ارزیابی میکند. ضربان قلب، تعداد تنفس، فشار خون و میزان خستگی در حین تست بررسی میشوند. بیشترین کاربرد تست ورزش، تشخیص انسداد عروق کرونر است ولی برای بررسی سلامت قلب در بیماریهای دیگر مثل نارسایی قلبی، بیماریهای دریچهای قلب و تنگی عروق هم میشود از این روش استفاده کرد.
✔ تست اسکن هستهای قلب یا Myocardial Perfusion
اگر با انجام تست استرس علائمی مانند درد قفسهی سینه یا تنگی نفس مشخص نشود، امکان دارد به تصویربرداری هستهای از قلب احتیاج داشته باشید. متخصص با استفاده از دستگاه عکسبرداری، هنگام استراحت و بعد از ورزش از قلب عکس میگیرد تا نحوهی گردش خون در قلب را بررسی و ارزیابی کند. این آزمایش در تشخیص بیماری عروق کرونر بسیار کمک میکند. در این تست ۲ عکس از قلب گرفته میشود، یک عکس در حال استراحت و دیگری بعد از ورزش ثبت میشود.
✔ سیتی اِسکن
در این روش، الکترود به قفسهی سینه وصل میشود و زیر دستگاه سیتیاسکن قرار میگیرید تا فعالیت الکتریکی قلب ثبت شود. متخصص با استفاده از روش سیتی اِسکن از قلب عکس میگیرد.
✔ آنژیوگرافی یا Angiography
در این روش، زیر دستگاه سی تیاسکن قرار میگیرید تا فعالیت الکتریکی قلب ثبت شود. آنژیوگرافی، تست خاصی با استفاده از اشعه ایکس است که برای مشخص کردن محل و میزان انسداد سرخرگهای کرونری انجام میشود. آنژیوگرافی به پزشک کمک میکند تا بررسی کند که آیا نیاز به درمان هایی مانند آنژیوپالستی، بالون زدن یا گذاشتن فنر یا درمان دارویی دارید یا خیر؟ آنژیوگرافی روشی برای تشخیص بیماریهای قلبی است. در روش آنژیوگرافی، یک ماده رنگی مخصوص به داخل رگ تزریق میشود و داخل عروق کرونر به کمک اشعهی ایکس نشان داده میشود. آنژیوگرافی، گرفتگی دیوارهی رگهای خونی را نشان میدهد. اگر فرد بیماری قلبی داشته باشد به راحتی با آنژیوگرافی قابل تشخیص است. جهت ورود به صفحه ثبت درخواست تست قلب در منزل بر روی نوار زیر کلیک کنید.
تست قلب آنلاین
اگر شما در منزل هستید احساس ناراحتی از ناحیه قلب دارید اما دسترسی راحتی به بیمارستان و مراکز درمانی ندارید با هوم کا تماس بگیرید و در منزل خدمات اورژانس قلب و تست سلامت قلب را دریافت کنید. البته میتوانید تست قلب را بصورت آنلاین نیز از طریق هوم کا انجام دهید.
برای انجام تست قلب آنلاین کافیست از طریق شماره تماس و یا پلهای ارتباط آنلاین با ما در تماس باشید. با مشاور متخصص هوم کا صحبت کنید و خدمات تست قلب آنلاین را دریافت نمایید.
چگونه قلب را تقویت کنیم؟
قبل از اینکه دچار مشکلات قلبی عروقی شویم بهتر است که خودمان پیشگیریهای لازم را انجام دهیم. تنها با رعایت چند نکته شما میتوانید قلب سالمتری داشته باشید. اگر درباره مراقبت از سلامت قلب و عروق اطلاعات بیشتری میخواهید، میتوانید با مشاوره متخصص قلب هوم کا در تماس باشید. اما نکات زیر را هم در نظر بگیرید:
- غذاهایی مصرف کنید که حاوی کلسیم است. سویا، پنیر، ماهی سالمون، انجیر و اسفنجاج از جمله مواد غذایی از گروههای مختلف هستند که میتوانند نیاز روزانه شما به کلسیم را برطرف کنند.
- بدن شما به ویتامین و آنتی اکسیدان احتیاج دارد. انواع میوه، آجیل و سبزیجات منابع سرشار آنتی اکسیدان و ویتامین هستند.
- رژیم مدیترانهای که در حاوی انواع سبزیجات، میوهها و منابع پروتئینی بخصوص ماهی است برای شما مفید خواهد بود.
- بیشتر غذاهای پخته بخورید و از روغنهای مضر دوری کنید.
- گیاهان دارویی به حفظ سلامت قلبتان کمک میکنند، البته با تجویز پزشک.
- هر روز ورزش کنید، فعالیت بدنی خود میتواند ضامن سلامت قلب و عروق شما باشد.
- از استرس و پالسهای منفی دوری کنید و خود را در معرض انرژی منفی قرار ندهید.
تست کامل قلب
تست کامل قلب مجموعه سنجشهایی است متخصص از عملکرد قلبی عروقی بیمار به عمل میآورد. در این تست از نوار قلبی، اکوی قلب و تست ورزش استفاده میکنند. ممکن است متخصص پس از مشاهده شرح حال و معاینات کامل تست ورزش را توصیه کند و یا با انجام نوار قلب نسبت به سلامت قلب و عروق بیمار مشکوک شود و اکوی قلبی را لازم بداند.
البته شما میتوانید در صورتی که بیمار بستری در منزل دارید با استفاده از خدمات درمانی و اورژانسی هوم کا تست کامل قلب را در منزل تحت نظر متخصص انجام دهید. برای ثبت درخواست تست قلب در منزل بر روی دکمه تماس زیر کلیک کنید.
تست قدرت قلب
تست قدرت قلب همان روش استفاده از محرکهای قلبی است که بیمار در خلال استفاده از آنها شدت و کاستن فعالیت فیزیکی را تجربه میکند. متخصص با استفاده از تست قدرت قلب میتواند به شبهات خود در تشخیص بیماری و یا شدت آن پاسخ بدهد، دراینصورت روش درمانی دقیقتری برای بیمار انتخاب میشود.
برای تست کردن قدرت قلب معمولا در مطب یا کیلینیک متخصص از دوچرخه ثابت و تردمیل برای واداشتن بیماری جهت فعالیت فیزیکی استفاده میکند. البته ممکن است روشهای فعالیتی یا تستی دیگری با توجه به شرایط بیمار توصیه کند.
راههای تشخیص گرفتگی رگ قلب
برای تشخیص گرفتگی رگ قلب معمولا از انجام تست ورزش و یا تست قدرت قلب استفاده میکنند. اما اگر علائمی دیگر از بیمار بروز کرد پزشک انجام سیتی اسکن، اسکن ایزوتوپ و آنژیوگرافی را توصیه میکند. آنژیوگرافی روشی از عکس برداری از رگها با استفاده از اشعه ایکس است. برای انجام آنژیوگرافی ماده حاجت به درون عروق تزریق میشود.
خودارزیابی اختلال خونرسانی به پاها
تابحال دچار درد پا شدید؟ شک کردید که ممکن است این درد ناشی از اختلال در خونرسانی به پاها باشد؟ چگونه بفهمیم که این دردهای پا ناشی از اختلال در خونرسانی است و یا بخاطر راه رفتن و فعالیت یا بیماریهای استخوان و مفاصل؟ یک راه راحت و آسان به شما توصیه میکنیم:
- ابتدا بر روی زمین یا سطح تخت دراز بکشید.
- پاهای خود را مدت 30 ثانیه بالا نگهدارید.
- سفید شدن پاها در خلال 30 ثانیه میتواند علامتی برای بیماری قلبی باشد.
- دقت کنید که در هنگام این تست به رنگ هردو پا دقت کنید، شاید مشکل از یک پا باشد.
- پایی که با مشکل اختلال در خونرسانی مواجه است براقتر، کم مو و رنگ پریدهتر است.
- نبض پای بیمار ضعیفتر از پای با خونرسانی طبیعی است.
خودارزیابی اختلال خونرسانی به دستها
مشکلی که در پاها بوجود میآید منحصر به همین عضو نیست شما در دستان نیز ممکن است دچار اختلال در خونرسانی شده باشید. اما چگونه میتوان علائم اختلال در خونرسانی به دستها تشخیص داد؟ برای اینکار هم راه حلی آسان داریم:
- اگر از خدمات پزشکی و درمانی در منزل استفاده میکنید متخصص نبضتان را چک میکند. درصورتی که نبض شما در یک دست ضعیفتر باشد میتواند هشداری برای ابتلا به اختلال خونرسانی باشد.
- در روش دیگر ریشه ناخنتان را فشار دهید و سپس رها کنید اگر رنگ پریدگی ناشی از فشار دست در عرض دو ثانیه برطرف نشد، ممکن است نشانه بیماری قلبی و اختلال در خونرسانی باشد.
- روش سوم این است که دستان را داخل آب سرد فرو ببرید. در حالت عادی رنگ پریدگی و یا قرمزی مختصری رخ میدهد اما اگر دستها کبود و سفید شوند نشانه این است که دچار تنگی رگ هستید و دستها مشکل در خونرسانی دارند.
خودارزیابی ضربان قلب
برای اینکه ضربان قلبتان را ارزیابی کنید خودتان هم میتوانید اینکار را در منزل انجام دهید، البته مراجعه به متخصص و یا استفاده از خدمات متخصص قلب و اورژانس در منزل مسلما بهتر و مطمئنتر است. اما روش زیر هم کم تاثیر نیست:
- نبض خود را بشمارید، در حالت عادی نبض شما باید بین ۶۰ تا ۱۰۰ باشد. درصورتی که ضربان قلب خود را بیش از ۱۰۰ و یا کمتر از ۶۰ شمردید لازم است که حتما توسط متخصص مورد معاینه و تست قرار بگیرید.
- درصورتی که ضربان قلب شما نامنظم باشد نشانه آریتمی قلب است و متخصص باید در این مورد درمان مناسب را توصیه کند. درضمن در تمام اندام قرینه شما باید یک نبض داشته باشید و کم و زیاد بودن آنها میتواند نشانهای از بیماری باشد.
جهت ورود به صفحه ثبت درخواست تست قلب در منزل بر روی نوار زیر کلیک کنید.
تنگی نفس و سلامت قلب
تنگی نفس در صورتیکه به صورت تکرار شونده فرد را آزار دهد خود نشانهای مهم از بیماری قلبی و عروقی است. ممکن است فرد دچار گرفتگی عروق باشد و یا اینکه اختلال در خونرسانی دارد. از علائم شایعی همچون کبودی لب، زبان و ناخن را پس از شروع حمله تنگی نفس مشاهده میکنید این نشانه سطح پایین اکسیژن خون است و میتواند حمله قلبی را به دنبال داشته باشد.
گرفتن نوار قلب در منزل
اگر بیمار شما توانایی خروج از منزل ندارد، استراحت مطلق است و یا اینکه دسترسی راحتی به مراکز درمانی جهت انجام نوار قلب ندارید نیاز نیست از منزل خارج شوید. کافیست با هوم کا تماس بگیرید و خدمات گرفتن نوار قلب را در منزل به شما ارائه دهیم. علاوه برآن متخصص قلب نیز برای ویزیت بیمار شما حضور خواهد داشت و میتوانید خدمات پزشکی تخصصی دریافت کنید.
اکوی قلب در منزل
اکوی قلب در منزل یکی از دیگر خدمات هوم کا برای شماست اگر نیاز به انجام اکوی قلب دارید و نمیخواهید در نوبت مطب و بیمارستان بمانید با یک تماس در محل زندگی شما حضور پیدا میکنیم و اکوی قلب را در منزل برایتان انجام میدهیم. در صورتیکه متخصص قلب انجام اکوی قلب را ضروری بداند میتوانید بدون خروج از منزل این خدمات را دریافت کنید.
تفاوت نوار قلب و اکوی قلب در منزل
معمولا پزشک متخصص قلب برای تکمیل معاینات و تشخیص دقیق انجام نوار قلب و اکوی قلب را به بیمار خود توصیه میکند. حال اگر بیمار شرایط خروج از منزل را نداشته باشد اینکار دشوار میشود، بویژه اگر محل زندگی تا مراکز تخصصی فاصله زیادی داشته باشد. دراینصورت ممکن است تا رسیدن به مراکز مذکور فرد آسیب بیشتری ببیند.
درصورتی که بیمار شما به خدمات پزشکی و آزمایشی همچون اکوی قلب و نوار قلب احتیاج دارد، کافیست با هوم کا تماس بگیرید و در کوتاهترین زمان ممکن این خدمات را در منزل دریافت کنید.
توجه کنید که این دو از هم متفاوت هستند:
- نوار قلب عملکرد الکتریکی و مکانیکی قلب را در طول چند دقیقه مورد بررسی قرار میدهد. الکترودها روی پا و قفسه سینه بیمار نصب میشوند و فرد طاق باز قرار میگیرد.
- برای انجام اکو بیمار به پهلو برمیگردد و از دستگاه پروب برای انجام اکو استفاده می شود. در اکو دیوارههای قلبی، دریچهها و ابتدای سرخرگهای بزرگ قابل مشاهده است.
گرفتن نوار قلب بیشتر در چه مواردی توصیه میشود؟
- درصورتی که پزشک نبض بیمار را غیرطبیعی تلقی کند.
- بیمار هنگام ورزش و یا حتی در حالت استراحت احساس تنگی نفس و ناراحتی قلبی دارد.
- بیمار در سمت چپ بدن بخصوص دست، بازو و فک احساس درد دارد.
- فرد از خستگی و ضعف شدید شکایت میکند.
- ضربان قلب شدید و نامنظم است.
البته گرفتن نوار قلب میتواند به صلاح دید پزشک در موارد بسیار زیادی انجام بگیرد و حتی گاهی فرد دچار بیماری قلبی نیست اما پزشک برای کنترل بهتر وضعیت قلبی عروقی فرد انجام نوار قلب را ضروری میداند.
چگونگی گرفتن نوار قلب در منزل
- برای انجام نوار قلب در منزل بهتر است پیش از گرفتن نوار قلب قفسه سینه براش شود.
- بیمار پیش از گرفتن نوار قلب نباید غذای سنگینی خورده باشد.
- اگر دارویی به بیمار دارید به پزشک یا متصدی دستگاه بگویید.
- پس از انجام نوار قلب نیاز به استراحت نیست اگر بیمار حالت طبیعی دارد.
گرفتن نوار قلب در منزل توسط خانم
اگر درخواست خدمات تست و نوار قلب در منزل دارید اما بیمار شما خانم است، میتوانید برای راحتی خود نیروی خانم جهت انجام نوار قلب درخواست کنید.
هزینه نوار قلب در منزل
با توجه به نوع تست و نوار قلب، ویزیت پزشک متخصص، دریافت خدمات پرستاری و نسخه پزشکی و بیمه درمانی که دارید هزینه نوار قلب متفاوت و متغیر خواهد بود. برای کسب اطلاعات بیشتر از هزینه میتوانید با شماره ۰۲۱۹۱۰۲۵۵۹۵ تماس حاصل کنید.
هزینه اکوی قلب در منزل
هزینه پرداختی شما جهت انجام اکو بستگی به تعداد دفعاتی که اکوی قلب انجام میدهید، نوع بیمه، ویزیت پزشک متخصص، انجام نوار قلب و دریافت خدمات پرستاری دارد.
در هر منطقه از تهران میتوانید تنها با یک تماس و یا برقراری ارتباط بصورت آنلاین با هوم کا خدمات اکوی قلب، نوار قلب و دیگر خدمات تخصصی قلبی عروقی را در منزل دریافت کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر از هزینه میتوانید با شماره ۰۲۱۹۱۰۲۵۵۹۵ تماس حاصل کنید.
مزایای تست قلب در منزل
تست قلب در منزل یکی از خدمات تخصصی است که توسط مجموعهی هوم کا ارائه میشود، برای اطلاع از وضعیت قلبی بیمارانی که به علت استرس ناشی از محیط های درمانی، کهولت سن یا مشکلات حرکتی قادر به رفتن به مراکز درمانی نیستند، انجام تست قلب نظر گرفته شده است. برخی از مزایای استفاده از نوار قلب در منزل عبارتند از:
✔ کاهش هزینههای رفت و آمد
✔ کاهش هزینههای درمانی
✔ صرفه جویی در زمان
✔ انجام تست در محیط تمیز منزل
هزینه تست قلب در منزل
هر کدام از تستهای قلب هزینهی متفاوتی دارند. تست نوار قلب یکی از روشهای رایج برای تشخیص ناراحتی قلبی است و همچنین کمهزینه است. هزینهی اکوی قلب به نوع اکوی مورد نیاز بیمار بستگی دارد. به منظور کسب اطلاعات بیشتر درباره ی هزینههای انجام تست قلب در منزل بهتر است با کارشناسان هوم کا تماس بگیرید تا جزئیات و تعرفهی انواع تستهای قلب در منزل را در اختیارتان قرار دهند.
تست قلب در منزل با هومکا
اگر ساکن تهران یا البرز هستید، توجه داشته باشید که انواع تست قلب در منزل توسط مجموعهی هوم کا انجام می شود. اگر قصد انجام تست قلب در منزل را دارید، کافیست از طریق دکمهی ثبت رایگان درخواست یا تماس با شمارهی ۰۲۱۹۱۰۲۵۵۹۵ درخواست خود را ثبت نمایید. پس از ثبت درخواست کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس گرفته و اطلاعات لازم را در اختیارتان قرار میدهند و پس از آن درخواست نهایی شده و متخصص در همان مکان و زمانی که تعیین کردهاید حضور خواهد یافت و اقدامات لازم را برای شما انجام خواهد داد.